Kurs/aktiviteter

 

GENERELL INFO OM KURSENE

 

Påmeldingsfrist: 2 uker før kursstart

Betalingsfrist: 1 uke før kursstart

Betaling til: Mandal Hundeklubb sin konto: 30002204203

Husk å merke betalingen med ditt navn. 

- Bindende påmelding

- Avmelding må skje skriftlig, og om kurset ikke er avmeldt en uke før, så må det betales for.

- For å få medlemsrabatt på kurs må medlemskap være betalt.

- Har du akkurat har meldt deg inn må medlemskapet være betalt innen fristen.

 

Kommer du?

Svar per mail: hbjelland@ymail.com

 Ønsker du å melde deg på etter at fristen er gått ut så ta gjerne kontakt likevel, det kan være ledige plasser:)

 

 

 

 

 

 

Agility

Onsdag 24.4 starter vi opp ,med agilitytrening på grusbanen på Ime 3. Grusbanen ligger ved gangveien mellom ime 3 og kleven. ( kjør forbi Skinsnesheia barnehage og rett frem ).Treningen begynner kl 1700 og vi holder ikke på lenger enn til 1900. Det er ikke nødvendig å ha trent agility før, alle får hjelp.Håper det er interesse for dette og at vi kan få opp aktiviteten rundt denne kjempegøy hundesporten. Vi sees. Lurt å ha med bil, event bur til hunden siden vi kun trener med en hund av gangen på banen. Har dere spørsmål så send en pm til marianne Mjanger
 
 

Innendørs valpekurs


Nå begynner det å bli kaldt og mørkt på kveldene så vi holder dette kurset innendørs . Adresse : Gamle postveien 12, Lindesnes. (Sving av e39 v. Tredal tilhenger fabrikk. Kjør innover til veien deler seg, så til høyre. Store bygninger. Hestehallen er brun bygning til venstre for butikken. ) Torsdag 7, torsdag 14.mandag 18,torsdag 28 november og torsdag 5 desember. Klokka 18.00-ca 20.00 .
Pris : 1350 for medlem og kr 1500 for ikke medlem
Instruktør : Hilde Bjelland
Betaling til: Mandal Hundeklubb sin konto: 30002204203
Husk å merke betalingen med ditt navn.

- Bindende påmelding

Meld på til hbjelland@ymail.com

Vg .lydighet

 2. - 3.nov arrangerer vi lydighetshelg innendørs i ridehall på Skoies ved Tredal. Instruktør er Anne Mette Lunde, som er trinn 1 instruktør fra NKK. Det blir gjennomgang av de vanlige lydighetsøvelsene til apellmerke.

Påmelding til: anne-hav@online.no. Pris for medlemmer kr 950 og ikke medlemmer kr 1100. For både nybegynnere og viderekommende.

 
 
 
 
 

 
 
 
 

Agilitykurs

Helga 30.11 og 1.12 arrangerer mandal hundeklubb agilitykurs i ridehallen ved Skoie hesteutstyr på Tredal med Bente Gutormsen.
Bente er en erfaren og populær kursholder med mye erfaring både som utøver og instruktør. Hun er glad og entusiastisk og strekker seg langt for å få frem det beste i hver ekvipasje. Hun er selv aktiv konkurranseutøver med to sheltier.
Kurset tilpasses hver enkelt ekvipasje og mye forkunnskaper er ikke nødvendig.
Hunden bør ha fylt ett år!

Mer info om tidspunkt, og praktiske detaljer kommer når påmeldingsfristen har gått ut. Spørsmål angående kurset kan sendes til Marianne Mjanger
Påmeldte registreres fortløpende og de 12 første er sikret plass. Påmelding skjer på messenger til Marianne Mjanger eller på mail marianne.mjanger@gmail.com

Pris 950 kr for klubbens medlemmer
1100 for ikkemedlemmer.

Påmeldingsfrist 18.11. og bindende betaling til klubbens kontonummer 30002204203 en uke før start .